Fehérvár Ördögi Kör

A Fehérvár AV19 jégkorong- csapatának szurkolói csoportja.

Utolsó hozzászólások

Kiemelt témák

Címkék

Kategóriák

Facebook profil

Impresszum

Adatlap: Raon
Email: fehervarordogikor kukac gmail.com

Minden jog fenntartva!
(C) Raon, 2016

Kedvenc Volán relikviád, 2018

2018.01.24. 12:33 Raon

Kicsit fura, de egyben remek érzés ezt leírni: szuper-királyságos napok mennek a Volán honlapon, kiváló kampánnyal megy a múltidézés és a pozitív dolgok fókuszálása - a minimum, hogy bekapcsolódunk hozzá.
Én a gyűjtést a csúcson abbahagytam.  
Az alábbiakat - természetesen - büntetőjogi felelősségem teljes tudatában vállalom!
Még mindig 1999 tavasza a történt veleje, Dunaújváros, mindent eldöntő döntő meccs. A hosszabbítást és aranygólt követően a jégberohanásos, Kohász-tábor előtt ünneplős, biztonságiakkal kergetőzős eufória után későn eszmélőként megpróbáltunk valamilyen relikviát gyűjteni. Azaz kb. bármit, csak emlék legyen.  
Addigra a játékosokról már semmit nem lehetett leszedni, a jégpályáról majd minden mozdítható akármi eltűnt, a kapuk hálóit szaggatókat pedig a biztonságiak nagyon morcosan penderítették odébb, ezért kellett keresni valami mást.
Így került hozzám ez a kis csoda. Nagyon durva drótozással volt felszerelve, a cimbora a párját nem is tudta csak úgy leszedni, lefeszegetve letört a széle - nekem vagy szerencsém volt, vagy elküzdöttem vele addig, amíg hibátlan állapotban megmentődött.  
(a vicc az, hogy pót-tábla azóta sem került fel oda, ezért fel is merült bennem, hogy a történtek húsz éves évfordulójára visszaviszem és visszaszerelem   )
-->

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogikor.blog.hu/api/trackback/id/tr2913599829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása