Fehérvár Ördögi Kör

A Fehérvár AV19 jégkorong- csapatának szurkolói csoportja.

Utolsó hozzászólások

Kiemelt témák

Címkék

Kategóriák

Facebook profil

Impresszum

Adatlap: Raon
Email: fehervarordogikor kukac gmail.com

Minden jog fenntartva!
(C) Raon, 2016

Missziók

2016.08.16. 01:28 Raon

Küldetések, amelyek mellett egyértelműen ott volt, ott van és amelyekhez hasonlóknál mindig is ott lesz a helyünk.

Összefogás a magyar jégkorongért - Újpesten (2010.10.30.)
Beharangozó cikkek itt és itt. Szurkolói blog, fotóalbum, média.
Egy dunaújvárosi szurkoló remek ötlete nyomán egy Ute-Brassó meccsen demonstráltuk, hogy az ellenfél nem ellenség, és egy magyar klub megszűnése senkinek sem lenne jó. Az ország minden szegletéből jöttek szurkolók, és elsősorban a miskolciak révén kiváló hangulatú mérkőzés kerekedett.
A tervenk szerint az eseménynek minden évben lett volna folytatása, ez az elmúlt években többször, több okból is meghiúsult, de még nem adtuk fel.


Ocskay Gábor emléktorna 2013 - 2013.09.01.

ocskay-gabor-emlektorna.jpg


Az ifj. Ocskay Gábor előtt tisztelgő emléktorna mindig különleges alkalom az életünkben: a történtek miatt szomorú és fájdalmas, bármilyen meccsek jönnek is, de az emlékezés elvi kötelesség.
A 2013-as a legszebb koreónk volt, szép nagy összefogással - sokan és sokféleképpen dolgoztak rajta (és a félreértést elkerülendő: mi is csak pár ember voltunk a sorban, és ez pont így volt rendjén).
A sors ajándéka, hogy az a torna az Ambri Piotta vendégszereplésével messze a legemlékezetesebb tornaként vonult be a Volán-történelembe, és nem azért, mert egy remek mérkőzésen nyertünk.
A svájciak fantasztikus gesztusa és megemlékezése itt.
Utózönge: Egy élőkép története


Ladányi Balázs búcsúztatása - Dunaújváros, 2014.04.28.
Ladányi Balázs viharos távozása jócskán megosztotta a Volán szurkolókat - mi azok közé tartoztunk, akik (bármi történt is a háttérben) a szépre akartak emlékezni.
Sokáig kerestük a megfelelő alkalmat, végül a Magyar Kupa döntő dunaújvárosi meccsén, egy évvel az elválás után egy Blue Brothers-Ördögi Kör koprodukcióval köszöntük meg Godónak a nálunk töltött éveket. Külön pikáns volt, hogy ezt eredetileg a meccs elejére terveztük, de a késések miatt csak a végén jött össze, és az Acélbikák 4-1-re megvertek minket.

ladanyi-avs-bucsu.jpg

Cikk és videó: Volán’s Eleven

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogikor.blog.hu/api/trackback/id/tr3410414278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása