Fehérvár Ördögi Kör

A Fehérvár AV19 jégkorong- csapatának szurkolói csoportja.

Utolsó hozzászólások

Kiemelt témák

Címkék

Kategóriák

Facebook profil

Impresszum

Adatlap: Raon
Email: fehervarordogikor kukac gmail.com

Minden jog fenntartva!
(C) Raon, 2016

Felhívás a játékosoknak, edzőknek

2016.08.16. 10:44 Raon

A Marty Raymond vezette csapat 2014 februárjában a Szuper Kupa dunaújvárosi mérkőzésén jött, látott, és alaposan megizzadt, kitermelve az emlékezetes, Stanley gate nyilatkozatot... és ezt a Magyar Kupa soron következő derbije előtt nem is lehetett szó nélkül hagyni.

 

Tisztet edzői stáb, tisztelt csapat!

Elnézéseteket kérjük, ha feleslegesen hozakodunk elő az alábbiakkal, de a februári Szuper-kupa mérkőzéseken az derült ki számunkra, hogy mintha lenne itt némi félreértés arra nézvést, hogy mit jelent a magyar jégkorongban az, amikor a Dunaújvárosi Acélbikák a Fehérvári Ördögökkel találkoznak.
Ez sosem pusztán csak egy mérkőzés: ennek meghatározó múltja, és mindig fontos jelene van. A két klub sokszor szikrázóan kemény, minden tekintetben felfokozott csatája nem csak egy örök rivalizálás a megyén és az országon belül, de túlzás nélkül állítható, hogy a kilencvenes évek végén ebből nőtt ki a magyar jégkorong, és lépett új, korábban elképzelhetetlenül magasabb szintekre.

Ezért egy Dunaújváros-Fehérvár mérkőzés mindig tisztelgés az összes résztvevő, a klubok, a nézők, a régi hősök előtt.
Igen, ez a magyar Stanley, és amíg áll ez a két klub, jó eséllyel mindig is az lesz.

Ezen felül lényegesnek tartjuk kiemelni, hogy az sosem pusztán egy mérkőzés, amikor az Alba Volán, Magyarország vitán felül legjobb csapata, a magyar jégkorong élharcosa, a kirakatklub hazajön és a hazai csapatokkal játszik. Ez minimum egy kultúrmisszió, amikor a Volán számot adhat arról, mit ért el az adott évben, hol tart most, hová jutott.

Ez nem azt jelenti, hogy tucatjával kell lőni a gólokat (persze ha sikerül, annak csak örülni fogunk) – ellenben azt jelenti, hogy ezeken a meccseken nem elég szimplán csak győzelemre hajtani, itt azt kell megmutatni, sokadszorra is bebizonyítani, hogy az Alba Volán még mindig, nem véletlenül és vitán felül, jogosan az ország első számú csapata. Az első milliszekundumtól az utolsóig ezt kell szem előtt tartani, és akkor annak a jégen is meglesz az eredménye.
És az ellenfeleinket is így tisztelhetjük meg a legjobban: ha minél több tapasztalatot szerezhetnek arról, mit jelent a legjobb ellen játszani.

Utolsó kérésünkként szeretnénk megkérni Kovács Csabát arra, hogy mint az egyetlen akkori Volános játékos, pusztán a hagyománytisztelet jegyében mondja el a csapatnak, hogy mit jelent az ÖT NULLA, és mitől izzik fel egy ilyen különbségnél minden régi Volán szurkoló vére.

Ez a három nap most megkoronázhatja ezt a csodálatos klubszezont!
Hajrá Volán, mindent bele!

baráti üdvözlettel:
Alba Volán szurkolók, Blue Brothers, Blue Line Legion, Fehérvár Ördögi Kör

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ordogikor.blog.hu/api/trackback/id/tr2010414736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása